Workshop: omgaan met hooggevoeligheid - HSP

workshop hoogsensitief hooggevoelig hsp

Hooggevoelig, zo blijf je bij jezelf!

Voel jij ook zo veel? Vind je het lastig om emoties bij een ander te laten? Ben je vaak moe na veel indrukken?

Ik weet hoe het voelt om hoogsensitief te zijn. Vanuit mijn eigen gevoeligheid heb ik deze workshop gemaakt.Voor jouw als je graag in een kleine groep wilt leren omgaan met hooggevoelig zijn.

Dit leer je:

  • Je leert om emoties bij anderen te laten.
  • Je ontdekt wat hoogsensitiviteit echt is.
  • Je gaat je grenzen herkennen en afbakenen.
  • Je ontdekt hoe je beter naar je intuïtie gaat luisteren.
  • Je leert hoe je het teveel van indrukken weer los kunt laten.
  • Je krijgt meer innerlijk rust.

Zo ziet de dag eruit:

In de workshop ontmoet je gelijkgestemde mensen, mensen die net als jij hoogsensitief zijn. Je ervaart veiligheid door de overeenkomsten met elkaar. In deze kleine groep, die als vertrouwd wordt ervaren, krijg je een beter beeld wat hoogsensitief zijn voor jou persoonlijk betekend.

De dag bestaat uit in gesprek gaan met elkaar, afgewisseld met diverse oefeningen. Ik stem de oefeningen af op de groep en kijk wat een ieder op dat moment aan kan. Ik zorg dat de dag afgesloten kan worden met een ontspannen gevoel.

Ik speel in op de recente ontwikkelingen over hoogsensitiviteit.

Data:

Voor alle workshops data geld: de tijd is van 10.00 - 16.00 uur. De locatie is Roussillonhof 31 te Eindhoven. De kosten zijn € 57,50 dat is inclusief koffie / thee en vegetarisch soepje voor bij de lunch. De groepsgrootte is vier tot zes mensen.

  • zondag 9 september 2018
  • zaterdag 13 oktober 2018
  • zondag 18 november 2018
  • zaterdag 15 december 2018

Je aanmelding is pas definitief als je het bedrag hebt overgemaakt, je krijgt daar nog nadere informatie over.

Het aantal plaatsen is beperkt. De volgorde van deelname wordt bepaald door de datum waarop je hebt betaald. Als het maximale aantal deelnemers is bereikt krijg je daarvan tijdig een bericht. Het eventueel overgemaakte bedrag stort ik  uiteraard terug.

Inschrijven via de website is mogelijk, je mag me ook een berichtje sturen via de mail mij knop of via email: info(at)inekesnelleman.nl

Krijg je na je aanmelding via de website niet meteen een automatische bevestiging, kijk dan even in je spam of ongewenste e-mail box.

Je mag mij altijd bellen of mailen indien jij meer informatie wenst over de workshop. Spreek gerust mijn voicemail in indien ik de telefoon op dat moment niet kan beantwoorden. Ik bel jou dan zo snel mogelijk terug.