telefoon +31618850967 

Workshop: omgaan met hooggevoeligheid - HSP

workshop hoogsensitief hooggevoelig hsp

Hooggevoelig, zo blijf je bij jezelf!

Voor jou?

  • Heb je vragen over hoogsensitief zijn en wil je meer duidelijkheid over wat HSP nu echt is?
  • Vind je het fijn om samen met andere hoogsensitieve mensen te ervaren wat het 'HSP zijn' voor jou persoonlijk betekend?
  • Wil je graag leren om je grenzen te herkennen en ook neer te kunnen zetten?
  • Heb je behoefte om meer bij jezelf te blijven en zo innerlijke rust te kunnen ervaren?

Dan is deze workshop iets voor jou.

Wat leer je:

In de workshop ontmoet je gelijkgestemde mensen, mensen die net als jij hoogsensitief zijn. Je ervaart veiligheid door de overeenkomsten met elkaar. Samen ga je ontdekken hoe jij je grenzen kunt afbakenen. Je leert beter luisteren naar je intuïtie, je eigen innerlijke stemmetje. Je leert hoe je het teveel van indrukken weer los kunt laten. Je krijgt een beter beeld wat hoogsensitief zijn voor jou persoonlijk betekend.

De dag bestaat uit in gesprek gaan met elkaar, afgewisseld met diverse oefeningen. Ik stem de oefeningen af op de groep en kijk wat een ieder op dat moment aan kan. Ik zorg dat de dag afgesloten kan worden met een ontspannen gevoel.

Ik speel in op de recente ontwikkelingen over hoogsensitiviteit.

Data:

Voor alle workshops data geld: de tijd is van 10.00 - 16.00 uur. De locatie is Roussillonhof 31 te Eindhoven. De kosten zijn € 57,50 dat is inclusief koffie / thee en vegetarisch soepje voor bij de lunch. De groepsgrootte is vier tot zes mensen.

  • zaterdag 27 januari 2018
  • zaterdag 17 februari 2018
  • zaterdag 17 maart 2018
  • zaterdag 21 april 2018

Je aanmelding is pas definitief als je het bedrag hebt overgemaakt, je krijgt daar nog nadere informatie over.

Het aantal plaatsen is beperkt. De volgorde van deelname wordt bepaald door de datum waarop je hebt betaald. Als het maximale aantal deelnemers is bereikt krijg je daarvan tijdig een bericht. Het eventueel overgemaakte bedrag stort ik  uiteraard terug.

Inschrijven via de website is mogelijk, je mag me ook een berichtje sturen via de email: info(at)inekesnelleman.nl

Krijg je na je aanmelding via de website niet meteen een automatische bevestiging, kijk dan even in je spam of ongewenste e-mail box.

Je mag mij altijd bellen of mailen indien jij meer informatie wenst over de workshop. Spreek gerust mijn voicemail in indien ik de telefoon op dat moment niet kan beantwoorden. Ik bel jou dan zo snel mogelijk terug.

Bezoekers online:

Er zijn 81 bezoekers online