Wandelcoachingwandelcoaching sessie nuenen eindhoven

Ben jij graag in de natuur? Heel natuurlijk om dit fijn vinden, de vrije natuur brengt rust waar er chaos is. Als je wandelt door natuurgebieden, kom je letterlijk in beweging. Door deze beweging ontstaat er haast als vanzelf een mogelijke oplossing voor jouw probleem, of je merkt dat het kunnen uiten van jouw emoties veel makkelijker gaat.

Als je praten (nog) niet zo gemakkelijk vindt, zal je merken dat je tijdens een wandelcoaching veel opener kan en durft te zijn. De natuur geeft je veel mooie ingangen om tot een gesprek te komen. De beweging in de buitenlucht zorgt voor een goede toevoer van zuurstof en je maak ook nog gelukshormonen aan. Je voelt je na een wandeling al veel beter dan voordat je de wandeling begon.

Tijdens de wandeling gaat de natuur tot je spreken, de mooie symboliek die je in elk onderdeel van Moeder Natuur kunt vinden. Het vogeltje die je de weg wijst, de paden die jouw weg uitbeelden. De bomen die hun taal spreken en de wind die je verhalen vertelt.

Rouw en verlies

Een wandelsessie is ook erg geschikt bij rouw en verlies. Op een mooie manier kan je praten over de gevoelens die je hebt. Het is zelfs mogelijk om in de natuur een afscheidsritueel te doen.

Een wandelcoaching duurt anderhalf uur.