Transpersoonlijke therapie

Je kunt de woorden niet vinden om uit te drukken wat je voelt. Je kunt het net niet te pakken krijgen, het glipt van je weg als je wilt vertellen hoe het met je gaat. Ergens weet je wel wat je wilt zeggen, je voelt je er ongemakkelijk en onbegrepen door.

transpersoonlijke therapie

Aandacht voor jou als mens

Transpersoonlijke therapie is gewone therapie met iets extra's. Transpersoonlijk is aandacht voor de diepere betekenis van alles wat ons overkomt. Waar jij in alle rust de aandacht krijgt om je hart in vertrouwen open te kunnen stellen. De ontmoeting van mens tot mens staat centraal, met veiligheid als uitgangspunt om jezelf te kunnen ontdekken.

Jij als ziel

De mens is als ziel op weg naar een innerlijk doel, wat je misschien wel voelt en nog niet helder hebt. Bij het transpersoonlijke wordt er niet alleen gekeken naar de alledaagse problemen, er is ook aandacht voor de zin en betekenis van onze ervaringen. 

Transpersoonlijk is ook dat wat niet in woorden gevangen kan worden. Bij transpersoonlijke therapie en hulpverlening gaat het ook om datgene wat jij ervaart, alles wat jij ervaart is goed. 

In mijn praktijk komen vaak mensen die elders niet meer kunnen vinden wat hun hart zo graag verlangd: een diepere betekenis kunnen geven aan hun levenspad en alles wat zich daarop afspeelt. Ze willen hun  hooggevoeligheid leren begrijpen en iemand vinden die begrijpt hoe het is om hooggevoelig te zijn.

Bij transpersoonlijke therapie kan gebruik worden gemaakt van:

En alles wat ik nog meer kan inzetten om je te begeleiden.

Bij elke door mij aangeboden therapievorm is het belangrijk dat jij je er comfortabel bij voelt. Mocht je een bepaalde wijze van therapie niet fijn vinden, kan ik ook nog andere manieren inzetten die wel bij je aansluiten. Geef dit gerust aan zodat het ook voor mij duidelijk is wat jij wel en niet prettig vind.

Met transpersoonlijke therapie kan goed gewerkt worden aan:

transpersoonlijk transformatie

  • Omgaan met hooggevoeligheid
  • Bijna dood ervaringen
  • Paranormale ervaringen
  • Omgaan met pijnlijke ervaringen 
  • Omgaan met ouderdom, ziekte en dood
  • Ontwikkeling van je intuïtie
  • Vragen over zingeving

Transpersoonlijke counseling

Ook kan je bij mij terecht als je wilt praten over bepaalde gevoelens die je hebt. Kom meer te weten over counseling

"Let als je naar een doel reist, goed op de weg. Want de weg verrijkt ons terwijl we hem bewandelen." (Paulo Coelho)