Kosten en vergoedingen

Consult

Het tarief voor een consult is € 65,-- per uur, vergoeding is mogelijk

Betaling is na elk consult, je kunt bij mij contant betalen of pinnen.

Tot 24 uur van te voren kan een afspraak kosteloos worden geannuleerd.

Ik krijg nog wel eens vragen over het eigen risico. Een behandeling bij mij valt buiten het eigen risico, je krijgt het dus gewoon volgens de polisvoorwaarden van jouw verzekering vergoed.

Ook in 2019 worden mijn consulten, volgens jouw polisvoorwaarden vergoed.

Kennismakingsgesprek

Er is ook de mogelijkheid om een gratis kennismakingsgesprek van 20 tot maximaal 30 minuten aan te vragen. Dit gesprek is alleen voor kennismaking, waarin je de gelegenheid krijgt om vragen aan mij te stellen en waarin we kunnen kijken wat ik eventueel voor je kan betekenen. Het verplicht je tot niets, het gesprek vindt plaats in mijn praktijk. Wanneer je echter direct aan de slag wilt, maak dan een afspraak voor een consult. Je bent van harte welkom!

Ik ben aangesloten bij de Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden (LVPW), dit is een onafhankelijke beroepsvereniging van en voor psychosociaal hulpverleners. De LVPW stelt hoge eisen aan de beroepsuitoefening en professionaliteit van haar leden. Dit waarborgt kwaliteit en deskundigheid voor hun cliënten. Dat is de reden waarom het merendeel van de ziektekostenverzekeraars de consulten van de leden van de LVPW vergoeden. 

Meer informatie over de LVPW: www.lvpw.nl 

Lijst van verzekeraars die psychosociale therapie vergoeden: vergoedingen. Ik ben niet aansprakelijk voor onjuiste of onvolledige weergegeven informatie.

Tevens ben ik geregistreerd bij het RBCZ. Hier mogen zich alleen HBO-therapeuten registreren. Meer informatie over de RBCZ vind je hier: www.rbcz.nu

Familieopstelling

Een familieopstelling kost € 40,-- er is geen vergoeding mogelijk. (Via de link kom je op een andere website.)

Een representant betaald € 10,--