Over mij persoonlijk

Je kunt de wonden van een ander alleen maar genezen als je er zelf ook enkele hebt." (Carl Gustav Jung)

Website 912

Ik ben geboren in 1957 en ik ben moeder van drie volwassen zonen. Samen met mijn man woon ik in met veel plezier in Nuenen. Hij heeft ook drie volwassen zonen zodat wij er gezamenlijk zes hebben. Tevens hebben we drie kleindochters en zes kleinzoons. Ik vind het heerlijk om lange wandelingen in de natuur te maken.

Ik ben moeder, partner, oma, creatief en sportief. Ik ben ook geïnteresseerd in mensen, ik houd van mensen. Ik ben hooggevoelig en ik ben ervaringsdeskundige

Toen ik in 1990 ging scheiden kwam ik een achtbaan van gevoelens terecht. Dit was de periode dat ik zelf ontdekte dat ik een hoogsensitief persoon ben (HSP). Ik heb toen een lange weg bewandeld om te komen tot waar ik nu ben. Het heeft mij ook tot ervaringsdeskundige gemaakt in de therapieën die ik nu zelf geef. Doordat ik het zelf heb meegemaakt begrijp ik nu als geen ander dat het niet altijd gemakkelijk is om tot heelwording en bewustwording te komen. Vanuit mijn ervaringen begrijp ik dat sommige paden pijnlijk kunnen zijn om te bewandelen. Dankzij mijn eigen ervaringen weet ik dat het mogelijk is om te groeien en jezelf weer heel te gaan voelen.

Ik zie mezelf als een spiritueel bewust mens met beide benen op de grond. Spiritueel zijn is voor mij de ontdekkingsreis op mijn levenspad. Bewust is voor mij open in het leven staan met oog voor alles wat er in de wereld gebeurd.

Mijn missie is om mensen in contact te laten komen met hun hart en bestemming. Mensen weer in contact laten komen met zichzelf, met hun ziel, zodat ze hun mooie unieke zelf weer gaan zien. Als gevoelsmens met een groot inlevingsvermogen is dit ook een grote passie van mij.

Iets over mijn achtergrond

Ik heb een vierjarige opleiding Psychosociale Begeleiding, met de afstudeerrichting Transpersoonlijke Counseling gevolgd bij de Academie Integrale Menswetenschappen SPSO. Bij de SPSO ben ik afgestudeerd met de scriptie hooggevoeligheid en trauma. Tevens heb ik een vierjarige opleiding tot Intuïtief/Energetisch Therapeut gevolgd, een opleiding lichaamswerk voor professionals.  Ook heb ik een driejarige opleiding in de Jungiaanse Psychologie en een opleiding Hypnotic Practioner gedaan. Bij het Instituut voor Systemisch Werk heb ik een opleiding familieopstellingen gevolgd. Om voor vergoeding vanuit de zorgverzekering in aanmerking te kunnen komen heb ik de opleiding PSBK gedaan. Uit interesse heb ik diverse cursussen op spiritueel gebied gevolgd. Om vakbekwaam te blijven volg ik regelmatig bij- en nascholing. Mijn grootste passie is het begeleiden van mensen in hun groei en ontwikkeling.

Het geeft mij veel voldoening om met mensen te mogen werken en hun te kunnen begeleiden in hun proces. Vanuit liefde voor de mens begeleid ik jou naar jouw heelwording.

ineke snelleman familieopstellingen

Mijn ontwikkeling

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en te blijven groeien. Ook ik leer steeds meer over mezelf. Door het volgen van intervisie / supervisie en zelf regelmatig een therapieproces in te gaan kom ik ook steeds meer bij wie ik in wezen ben. Elk mens groeit gedurende zijn leven. De manier en inzichten van Carl Gustav Jung zijn voor mijn eigen groei en ontwikkeling een grote inspiratie.