winterswijk.jpg

Paranormaal Spiritueel

tarotwereld

Waar denk je aan bij het woordje paranormaal? Misschien denk je wel aan het voorspellen van de toekomst. Of aan iemand die alles weet en je kan vertellen hoe je invulling aan je leven dient te geven.

Paranormale therapie is op een spirituele / intuïtieve manier kijken naar je problemen of klachten. Door de intuïtieve inzichten die ik krijg, draag ik je bepaalde mogelijkheden aan. Samen gaan wij hierin op onderzoek. Je gaat inzien hoe je invulling aan jouw leven gaat geven, je gaat dit zelf ontdekken. Je kunt je eigen toekomst gaan bepalen, je gaat zelf jouw keuzes hierin maken. Ik help jou door samen met jou te gaan kijken wat je onbewuste jou kan vertellen.

Spirituele levenswijze

Paranormaal is voor mij een spirituele levenswijze. Spiritueel leven is uitgaan van de gedachte dat alle mensen uit dezelfde Bron komen. Hierdoor zijn alle mensen gelijkwaardig. Iedereen komt op aarde om iets te leren, om een bijdrage te leveren aan het grote Al Wat Is. Het Al Wat Is wil ervaren, ervaren wat alles en dan ook echt alles is. Iedereen maakt onderdeel uit van dit grote geheel. Zonder jou zou het Al Wat Is niet compleet zijn. Iedereen draagt bij aan de ontwikkeling van dit grote geheel

Zelfontwikkeling

Paranormaal is voor mij ook het jezelf gaan ontwikkelen. Steeds meer gaan worden wie je in wezen bent, op ontdekkingsreis gaan in jezelf. Hierdoor krijg je intuïtie de kans om te groeien. Door aandacht te geven aan je pijnpunten, aan de belemmeringen die je tegenkomt in je leven, door inzichten te krijgen in jezelf, ga je steeds helderder waarnemen. Pas als je jezelf helder kunt waarnemen, jezelf helder kunt zien of voelen, kan je ook helder naar een ander kijken.

zelfontwikkeling

Talent of gave?

Iedereen is paranormaal, iedereen heeft wel eens paranormale ervaringen of maakt iets mee wat hij of zij op dat moment niet kan verklaren. Vaak word er gesproken over het hebben van een paranormale gave of paranormaal begaafd zijn. Ik zelf spreek liever over het hebben van een talent voor iets, ook voor het paranormale.

Het talent paranormaal vergelijk ik graag met tekenen. Iedereen kan tekenen, iedereen heeft wel eens een tekening gemaakt. Sommige mensen kunnen al meteen heel goed tekenen. Het talent tekenen kan je verder ontwikkelen. Als je het leuk vindt om te tekenen ga je vanzelf meer tekeningen maken. Je gaat misschien wel een opleiding volgen om de technieken beter onder de knie te krijgen. Hoe meer je gaat oefenen met tekenen, hoe beter je wordt. Uiteindelijk ga je deze tekeningen misschien exposeren, of je gebruikt tekenen in je beroep. Met paranormaal is dit precies hetzelfde. Hoe meer je jouw paranormale gevoeligheid ontwikkeld, hoe meer je gaat ontdekken wat je eigen mogelijkheden zijn in het paranormale.

Vermogens ontwikkelen

Misschien wil je jouw paranormale- en spirituele vermogens wel graag ontwikkelen. Samen kijken wij hoe je dit gaat doen. We gaan kijken hoe je intuïtie zich mag ontwikkelen. Door persoonlijke groei en ontwikkeling krijg je meer zelfkennis, hierdoor kunnen je spirituele vermogens tot uiting komen.

Innerlijke zintuigen

Zelf heb ik het vroeger nooit herkend dat ik op een spirituele manier kon kijken. Het was voor mij een zoektocht om te ontdekken op welke manier ik intuïtief het paranormale gebruik. Iedereen is hier namelijk anders in. Net zoals met tekenen heeft elk mens zijn eigen techniek. Jouw manier van zien, horen, voelen is uniek. Paranormale zintuigen zijn anders dan de gewone zintuigen. De paranormale zintuigen zitten in je, je gaat als het ware met je innerlijke voelen, zien, horen, ruiken, proeven. Mijn ervaring is dat je het beste de verwachting los kunt laten over wat en hoe je gaat zien. Vertrouw op je eigen gevoel en je eigen waarnemingen.